Na wiosnę, wyszukamy dla Ciebie samochód za darmo !

Masz pytania? Zadzwoń 58 72 82 240 w godzinach: 9.00-19.00

 

Opinie Logo PIM i Rzetelna Firma


Jacek27-02-2015 14:39

Bardzo szczegółowa ,rzetelna opinia bardzo pomocna przy podjęciu decyzji o zakupie samochodu. Polecam jest bardzo dużo nieuczciwych ofert!!! np oferty z tego rejonu http://www.dw.de/wielkie-sprz%C4%85tanie-po-nawa%C5%82nicach/g-17699944

Daniel26-02-2015 13:30

Sam raport jest bardzo konkretny z cennymi spostrzeżeniami, czas wykonania zlecenia naprawdę bardzo szybki, ogólnie bardzo polecam. Jakbym miał się do czegoś przyczepić to chyba tylko do zdjęć, niektóre były "bez redukcji drgań", to co się chciało zobaczyć na zdjęciach było widoczne mimo średniej jakości lecz jedno było jakby telefonem zrobione. Jak już wspomniałem polecam, a zdjęcia mimo swych drobnych wad były widoczne/czytelne.

michal23-02-2015 11:10

czy jest tu jakas negatywna opinia? czy tylko te pisane przez administratorów strony?

Piotr13-02-2015 11:26

Dziękuję za przesłanie raportu. Czytając opinie klientów na waszej stronie odniosłem wrażenie że to "marketingowy bełkot". No ale muszę wam i waszemu rzeczoznawcy wystawić podobny komentarz. Szczegółowość badania i profesjonalizm w moim odczuciu na najwyższym poziomie. Kontakt i cierpliwość w umawianiu się ze sprzedawcą również zasługuje na uznanie. Nie wychodząc z domu przy porannej kawce szybko wyleczyłem się z kupy złomu której (żeby nie wy) dzisiaj stałbym się właścicielem. Na pewno będę was polecał oraz sam nie raz skorzystam z waszej oferty.

piotr30-01-2015 20:12

Otrzymałem właśnie ekspertyzę MOTORAPORTERA. Wiedziałem, że auto miało podobno drobne zaprawki, ale zataiłem to, chcąc przekonać się, czy ekspert jest rzetelny, czy odstawi fuszerkę. Ale raport przerósł moje oczekiwania: drobne zaprawki, okazały się szpachlowaniem i malowaniem całej prawej strony pojazdu. A ja naiwny myślałem, że komis w salonie danej marki, której auto chciałem kupić, daje większą pewność rzetelności. To były dobrze wydane pieniądze. Dziękuję

Michał29-01-2015 22:59

Witam. Jestem bardzo zadowolony z fachowej usługi, nie sądziłem że raport będzie tak dokładny i rzetelny. Czasami jednak warto wydać te 450zł na opcję PREMIUM i mieć pewność że zostanie wszystko dosłownie wszystko sprawdzone. I być pewnym że kupuję się dobry samochód

Janusz27-01-2015 14:06

Cześć.Ja również skorzystałem z oferty (pełna opcja) i jestem zadowolony bo nie wdepnąłem na minę. Fachowość, rzetelność, uczciwość oraz kontakt na wysokim poziomie. Jeśli będę kupować auto w Polsce - na pewno skorzystam ponownie. (nadal nie kupiłem i szukam)

Marcin24-01-2015 12:35

100% ZADOWOLENIA

Mariusz20-01-2015 15:06

Witam .Jestem w 100 procentach zadowolony z usług firmy Motoraporter.Szczerze polecam wszystkim. Ci którzy nie chc kupić bubla niech nie żałują tych paru groszy na sprawdzenie auta a będą zadowoleni i szczęśliwi jak ja Przygotowany raport był bardzo rzetelny ,składał się z kilku stron opisu samochodu oraz szczegółowych zdjęć .Obsługa Motoraportera jest profesjonalna , miła i zaangażowana. W przyszłości na pewno skorzystam jeszcze z Waszych usług.

Adam09-01-2015 11:32

Odkąd wiem, że istnieje taka firma jak Motoraporter mogę spokojnie kupować samochody, które są bardzo daleko ode mnie bez konieczności jechania na miejsce. Drugi raz widziałem raport od nich i drugi raz został on bardzo rzetelnie przygotowany. Człowiek czytając go jest na 100% pewien, czy samochód jest wart, czy nie wart zakupu. Naprawdę polecam korzystanie z usług firmy. Można zaoszczędzić wiele czasu, nerwów a jak się trafi to kupić naprawdę dobry samochód. Polecam.




;