Na wiosnę, wyszukamy dla Ciebie samochód za darmo !

Masz pytania? Zadzwoń 58 72 82 240 w godzinach: 9.00-19.00

 

Opinie Logo PIM i Rzetelna Firma


gałek26-03-2015 20:17

Polecem

Piotrek25-03-2015 22:02

Raport bardzo szczegółowy, myślę, że trudno by o bardziej wnikliwy. Długo wahałem się czy zaryzykować, ale uważam, że warto było. Auto prześwietlone na wylot. Nie kupiłem sobie skarbonki.

Piotr23-03-2015 09:59

Wspaniała firma i pomysł!!! Dziękuję za pomoc, zaoszczędziłem na jeździe do sprzedawcy, nie zostałem poddany emocją, wiadomo czasem człowiek kieruje się nie rozumem, dokładne oględziny, które wykazały, że auto jest całe pomalowane, teraz skorzystam z usługi pomocy w odnalezieniu auta przez firmę motoraporter o wskazanych parametrach. Najlepiej zainwestowane pieniądze, jeśli ktoś ma obawy, to proszę się nie zastanawiać, lepiej zainwestować 500zł i uniknąć wydatku na studnie bez dna!!!

Paweł17-03-2015 11:43

Witam,
Bardzo porządnie wykonany raport. Autko które serwis mi sprawdzał to mercedes c180 kompresor z 2005 roku. Po przeprowadzonych oględzinach pojechalem od razu autko kupić. Nie jestem pracownikiem motoraportera i jest to moja prywatna opinia. Wykupiłem raport w wersji premium i wzialem kontakt z konsultantem co wyszło mnie 488zl. Mieszkam w okolicy Wrocławia zaś autko które było sprawdzane miesiło się w Ostrowie Mazowiecka. Kawał drogi... :) Jeszcze raz piszę, że nie jestem pracownikiem raportera i nie robie autoreklamy. Niżej podaje mój email i jak ktoś będzie się wahał to napiszcie. Polecam i pozdrawiam :) bladeps85@tlen.pl

Jacek27-02-2015 14:39

Bardzo szczegółowa ,rzetelna opinia bardzo pomocna przy podjęciu decyzji o zakupie samochodu. Polecam jest bardzo dużo nieuczciwych ofert!!! np oferty z tego rejonu http://www.dw.de/wielkie-sprz%C4%85tanie-po-nawa%C5%82nicach/g-17699944

Daniel26-02-2015 13:30

Sam raport jest bardzo konkretny z cennymi spostrzeżeniami, czas wykonania zlecenia naprawdę bardzo szybki, ogólnie bardzo polecam. Jakbym miał się do czegoś przyczepić to chyba tylko do zdjęć, niektóre były "bez redukcji drgań", to co się chciało zobaczyć na zdjęciach było widoczne mimo średniej jakości lecz jedno było jakby telefonem zrobione. Jak już wspomniałem polecam, a zdjęcia mimo swych drobnych wad były widoczne/czytelne.

michal23-02-2015 11:10

czy jest tu jakas negatywna opinia? czy tylko te pisane przez administratorów strony?

Piotr13-02-2015 11:26

Dziękuję za przesłanie raportu. Czytając opinie klientów na waszej stronie odniosłem wrażenie że to "marketingowy bełkot". No ale muszę wam i waszemu rzeczoznawcy wystawić podobny komentarz. Szczegółowość badania i profesjonalizm w moim odczuciu na najwyższym poziomie. Kontakt i cierpliwość w umawianiu się ze sprzedawcą również zasługuje na uznanie. Nie wychodząc z domu przy porannej kawce szybko wyleczyłem się z kupy złomu której (żeby nie wy) dzisiaj stałbym się właścicielem. Na pewno będę was polecał oraz sam nie raz skorzystam z waszej oferty.

piotr30-01-2015 20:12

Otrzymałem właśnie ekspertyzę MOTORAPORTERA. Wiedziałem, że auto miało podobno drobne zaprawki, ale zataiłem to, chcąc przekonać się, czy ekspert jest rzetelny, czy odstawi fuszerkę. Ale raport przerósł moje oczekiwania: drobne zaprawki, okazały się szpachlowaniem i malowaniem całej prawej strony pojazdu. A ja naiwny myślałem, że komis w salonie danej marki, której auto chciałem kupić, daje większą pewność rzetelności. To były dobrze wydane pieniądze. Dziękuję

Michał29-01-2015 22:59

Witam. Jestem bardzo zadowolony z fachowej usługi, nie sądziłem że raport będzie tak dokładny i rzetelny. Czasami jednak warto wydać te 450zł na opcję PREMIUM i mieć pewność że zostanie wszystko dosłownie wszystko sprawdzone. I być pewnym że kupuję się dobry samochód




;

Zostań z nami w kontakcie!

Zapisz się do naszego newslettera i odbierz unikatowy poradnik Motoraportera "Weryfikacja dokumentów samochodu przed zakupem" .

x

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych serwisu Motoraporter.com oraz partnerów serwisu.