Opinie Logo PIM i Rzetelna Firma


Andrzej Neuman 22-11-2013 14:55

Jesteście na prawdę wielcy, ustrzegłem się dzięki Wam od kupna lipy. Szukam dalej - oczywiście z Wami :) Dziękuję

eM 21-11-2013 14:55

Jeszcze raz dziękuję za pomoc.Raport był szybki i konkretny. Auto stoi pod domem i teraz tylko pozostało wymienić wskazaną część + olej + pasek rozrządu (to co zazwyczaj się robi) i jazda. Moja opinia To już mój drugi raport (pierwszy uratował mnie przed prawdopodobną miną), dzięki któremu kupiłem samochód i mam pewność, że jest ok. Taki raport to idealna sprawa dla ludzi, którzy są laikami i mają mało czasu. Sprawa prosta: wybierasz auto zamawiasz raport i już wiesz czy kupować czy nie. Polecam.

Jerzy Jabłoński 19-10-2013 14:56

Wymarzona Alfa stoi pod oknem, a ja chciałem podziękować Państwu za te 4 raporty jakie u Państwa zamówiłem. Bardzo mi one pomogły w wyborze i, co najważniejsze ustrzegły przed kupnem "idealnego" szrota jak się często okazywało. Polecił mi Państwa kolega i dostanie ode mnie za to polecenie duże piwo. Mogą być Państwo pewni, że każdy ze znajomych który będzie zastanawiał się nad kupnem używanego auta usłyszy o Państwa firmie.

Marzena Mielewczyk 25-09-2013 14:56

Jesteście niczym makdonald - tuż za rogiem. Działacie ekspresowo, rzetelnie, docieracie na czas w największe dziury w kraju, a Wasz raport nie minął się z moimi oczekiwaniami. Co więcej, jesteście w stanie przedstawić laikowi dość ważne rzeczy w wyjątkowo prosty sposób. Wasi Pracownicy są niezwykle pomocni, zarówno konsultanci, jak i specjaliści, współpraca z Wami była satysfakcjonująca, aż żal, że tak rzadko kupuje się samochód. W trzech słowach: Jesteście godni polecenia.

Artur Aksiutin 12-09-2013 14:58

Skorzystałem. Bardzo profesjonalnie zrobiony raport. Rozwiał wszystkie moje wątpliwości. Kolejnym razem na pewno skorzystam i polecam wszystkim znajomym!

Artur Wrzosek 12-09-2013 14:57

Przy pierwszym podejściu udało mi się nie wkopać w auto konkretnie rozbite z przekręconym licznikiem, a przy drugiej próbie potwierdzono 100% bez wypadkowość i rzetelną historię samochodu, którego od paru dni jestem właścicielem;] raport jest bardzo szczegółowy i pozwala zaoszczędzić wielu nerwów ;]

Maciej Prostak 12-09-2013 14:57

Prosto, niedrogo, rzetelnie. Dzieki Panowie za 3 raporty ktore u was zamówilem. Za 3 razem kupilem auto, z którego jak do tej pory jest bardzo zadowolony (o czym zreszta wiecie, bo informowałem w osobnym mejlu). Była niestety duża szansa że przy pierwszych dwóch, bez waszej pomocy, panowie handlarze przekonaliby mnie do "swojej wersji" stanu technicznego auta, co zakończyłoby sie wielką katastrofą i kupną bubla. Dodatkowo zaoszczędzilem na dalekich podróżach przez pół Polski, zatem podwojny sukces. Dzięki raz jeszcze. Będe polecał!!

Aleksandra Mundzik 12-09-2013 14:56

Szczerze polecam usługi Motoraportera! Przygotowany raport był bardzo rzetelny i zawierał dużo, szczegółowych zdjęć samochodu, który planowałam kupić. Zaoszczędził mi drogi przez pół Polski po samochód, który jednak nie był w tak dobrym stanie, jak zapewniał sprzedawca. Obsługa Motoraportera jest szybka, miła i zaangażowana. W przyszłości na pewno skorzystam jeszcze z Waszych usług.

Dariusz Jakubek 08-09-2013 15:00

Serdecznie dziękuję za współpracę w ocenie samochodu. Wasze opinie są bardzo rzetelne i szczegółowe. Szukając samochodu nie zwracamy uwagi na istotne szczegóły które w późniejszym okresie mogą stać się bardzo kosztowne. Dzięki Waszej pomocy i starannej opinii Waszych rzeczoznawców udało mi się znaleźć auto godne mojej uwagi. Jeszcze raz bardzo dziękuję i będę polecał Was każdemu kto bierze się z zamiarem zakupu samochodu.

W.P. 08-09-2013 15:00

Dziękuję bardzo. Co fachowcy to fachowcy.



;